PerJUmpaan ahli baru kelab kayAk UMP 2010...

Assalammualaikum....

perhh..td perjumpaan dgan ahli baru.. xsangka juga la ramai yg datang walaupon hujan2 ni....
he...nampaknya bertambah lah ahli kelab kayak,lihat dari air muka masing2 perhh..bersemangat diaorang..baguslah...hope jangan hanGat2 TAIK air jer.....bila ada training trunlah beramai2 ek...

Tadi ada sesi perkenalan dgn MT kelab kayak...perhh bab2 ckap ni aq lemah ckit..... mesti bdebar2 jer..x tau lah bla aq ni nk jadi berani...time aq perknal dri tadi x tau la diaorg ni dapat dgar ke x...suara aq ni dh la x kuat sgat pon...X pe la..ape2 pon ok je la td....

Semua MT n ahli2 lama kelab kayak dah wat terbaik dalam perjumpaan dgan ahli baru....tadi..
so hope ahli2 baru dapat memberi kotmitmen yang terbaik dalam kelab kayak UMP....

MAJULAH SUKAN UNTUK NEGARA........life kayaking.....

Comments

  1. wasss...da ade blog da...
    gud luck tok kelab kayak...

    ReplyDelete
  2. he bru je amir...
    yup..ape2 pown,amir the best dlm klab kyak:)

    ReplyDelete
  3. salam...
    saya pelajar bru ump...
    nak tnye pasal kayak ump..
    ape syarat2 untuk masuk kayak ump eh...
    mcm nak tinggi berape?
    nak berat dlm lingkungan brpe kg?
    n wajib ke pandai berenang kalu nak msuk kayak?

    ReplyDelete
  4. xde syarat kelaykan..just join it and follow our activite.:)

    ReplyDelete
  5. salam...sy wakil team kayak utm.mcm mane nk join berkayak sg pahang? still boleh join ke? ni email sy zack_sepang@yahoo.ca

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

FINAL YEAR STUDENT

Dosa Mengumpat.