Posts

Showing posts from July, 2010

PerJUmpaan ahli baru kelab kayAk UMP 2010...

Assalammualaikum....
perhh..td perjumpaan dgan ahli baru.. xsangka juga la ramai yg datang walaupon hujan2 ni.... he...nampaknya bertambah lah ahli kelab kayak,lihat dari air muka masing2 perhh..bersemangat diaorang..baguslah...hope jangan hanGat2 TAIK air jer.....bila ada training trunlah beramai2 ek...
Tadi ada sesi perkenalan dgn MT kelab kayak...perhh bab2 ckap ni aq lemah ckit..... mesti bdebar2 jer..x tau lah bla aq ni nk jadi berani...time aq perknal dri tadi x tau la diaorg ni dapat dgar ke x...suara aq ni dh la x kuat sgat pon...X pe la..ape2 pon ok je la td....
Semua MT n ahli2 lama kelab kayak dah wat terbaik dalam perjumpaan dgan ahli baru....tadi.. so hope ahli2 baru dapat memberi kotmitmen yang terbaik dalam kelab kayak UMP....
MAJULAH SUKAN UNTUK NEGARA........life kayaking.....

my first blog...

pada jam 2.44 a.m ..28.07.10.. aq sudah siap mencreate blog aq..hedah x de keje sngat,baca blog org....bla tngk n baca...teringin plak aq nak ada blog ni... so ape lagi..create jer ar...walaupon assgmnt x siap agi ni.he3.... apa2 pon,,blog aq ni just simple... hope pas ni dapat blajar agi nk buat yg cantik2..n ad follower...he.. ok lah nak continue assgmnt blik....sekian...:)